martes, 27 de julio de 2021

El Tribunal de Comptes (català)

Recorden allò de que la dóna del César a més de ser honesta, ho ha de semblar? La Justícia hauria de ser igual i també el “Tribunal de Comptes”, que te la funció de fiscalitzar les despeses de l’Administració, és a dir el diner de tots.

Però aquest mal anomenat “Tribunal” dista molt de complir el precepte. Per començar perquè és nomenat a dit pel PPSOE, el que elimina la seva independència (fet denunciat pel TS) i el fa creditor de favors rebuts.

A ningú li pot estranyar que en aquestes condicions els seus membres siguin afins als partits, fins el punt de que sembla un aparcament per a parents de polítics que no se sap on col·locar (el germà d’Aznar, fills d’ex ministres, etc.).

Ser nomenats a dit els deu fer creure que el nepotisme no te res de dolent  perquè ells han col·locat, també a dit, a més de 100 familiars (casi un 15% de la plantilla), un escàndol inadmissible en qualsevol país seriós.

Aquest “Tribunal” no s’ha manifestat davant les denuncies de corrupció que mig món atribueix al rei emèrit; ni davant la corrupció del PP; i li va perdonar a Ana Botella la multa de 22 milions per vendre 1.860 pisos de protecció oficial a un fons voltor.

Però ara demanen més de 5 milions als polítics independentistes, malgrat que qui controlava els comptes de la Generalitat, que era l’Estat, ja va dir per boca del seu ministre d’Economia (Montoro) i del seu president (Rajoy) que ni un euro públic es va fer servir pel 1-O ni el 9-N.

No s’alarmin davant tal acarnissament contra l’independentisme, al cap i a la fi els seus membres són hereus d’un règim que va assassinar, empresonar, expropiar i exiliar als adversaris polítics per robar-los les seves propietats i ocupacions.

PROU REPRESSIÓ

AMNISTIA PRESOS POLÍTICS

AUTODETERMINACIÓ 


No hay comentarios:

Publicar un comentario