jueves, 1 de julio de 2021

Si el PP fos... (català)

Rajoy va trencar Espanya en la seva lluita contra
Catalunya amb la recollida de signatures.
Si el PP fos humil, admetria que el problema a Catalunya el van generar ells, amb la recollida de signatures contra l’Estatut i amb la sentència del TC, que ens feia fora d’Espanya en dir que pels catalans no era constitucional el que sí ho era per a altres CCAA.

Si el PP fos intel·ligent, entendria que l’indult als presos polítics només és un intent de resoldre el problema que va crear Rajoy i que està minant el prestigi de la democràcia espanyola en el món.

Si el PP fos valent, comprendria que la manera de resoldre els assumptes polítics és mitjançant la política i que amagar-se darrera dels jutges suposa una covardia i una estafa als ciutadans, en no fer la feina per la que els paguem.

I el TC ens va fer fora del marc constitucional
amb la sentencia contra l'Estatut

Si el PP fos coherent, recordaria que quan vam entrar a la Unió Europea ens vam obligar a complir amb les regles del joc d’aquell club d’estats, incloses el respecte a la democràcia i a la llibertat, i que no va ser només per agafar el diner y sortir corrent.

Si al PP l’interessés Espanya, procuraria que no quedés a l’alçada de dictadures com Turquia en respecte als drets humans, i si l’interessessin els espanyols, no tractaria a casi un 20% d’ells com si fossin empestats.

Clar que si el PP fos humil, intel·ligent, valent, coherent i a més s’interessés per Espanya i els espanyols potser tornaria a exercir de partit polític i  no “d’organització criminal” com els va qualificar la judicatura.

PROU REPRESSIÓ

AMNISTIA PRESOS POLÍTICS

AUTODETERMINACIÓ 


1 comentario:

  1. youtube_news.com - videodl.cc
    youtube_news.com youtube_news.com youtube_news.com youtube_news.com youtube_news.com youtube_news.com 1xbet korean youtube_news.com youtube_news.com youtube_news.com youtube_news.com youtube_news.com youtube_news.com septcasino youtube_news.com youtube_news.com mp3 juice

    ResponderEliminar