lunes, 12 de julio de 2021

Sobre VOX (català)

Em repugna dedicar-li temps al feixisme, però cal fer-ho perquè és una amenaça per qualsevol país i pels seus ciutadans, per això és una ideologia política prohibida en bona part del món civilitzat.

L’única cosa bona de l’aparició de VOX és que ha evidenciat millor el feixisme que hi ha a Espanya i que, des de la Transició, s’amagava entre les files del PP, però en treure el nas del seu cau el podem identificar sense disfresses.

Venen amb tota la seva intolerància, xenofòbia, agressivitat, masclisme i deliris d’un passat imperial que fa segles que va deixar d’existir, una barreja que hauria de generar al·lèrgia a qualsevol que respecti els Drets Humans més elementals.

S’omplen la boca amb la Constitució perquè és la seva coartada per atacar la democràcia, i donen lliçons de moral, assegurant que cal complir les regles del joc, mentre carreguen contra tots els drets i llibertats que recull a Carta Magna.

Han donat ales al feixisme institucional que persisteix a Espanya, perquè no es van depurar responsabilitats dels 40 anys de dictadura. Algunes sentències de la Justícia i els cants de “Cara el sol” a l’exèrcit, així ho manifesten.

Ens han mostrat les seves tàctiques, que son les de qualsevol banda criminal, per això assenyalen públicament els objectius a abatre, com feia ETA, i carreguen contra l’humor de “El Jueves” com van fer els fonamentalistes islàmics amb “Charlie Hebdo”.

Van de respectables, però tenen casos d’abusos sexuals a discapacitats, violència, estafa, etc., i probablement els seus líders fan el contrari del que prediquen, no seria el primer cas en aquests hipòcrites, recordin les condemnes recents a Mans Netes i Ausbanc.


PROU REPRESSIÓ

AMNISTIA PRESOS POLÍTICS

AUTODETERMINACIÓ 


No hay comentarios:

Publicar un comentario