lunes, 26 de julio de 2021

Racionalitat política, si us plau

Volaran les vaques si Pablo Casado s'ho proposa?
Tractem la política com si fos futbol, on no importa que el nostre equip jugui malament, que es fiqui gols en la pròpia porteria o que baixi de categoria, faci el que faci cada setmana sortim a animar-lo com si no hi hagués demà.

Dic això pel discurs de Pablo Casado dient que a les Balears no es parla català, sinó mallorquí, menorquí e eivissenc i perquè la gent que l’escoltava ha aplaudit com si haguessin sentit la paraula de Déu al Sinaí.

Es curiós que, pel líder del PP, el castellà (al que anomena espanyol) es parli en mig món, mentre que en el cas del català cregui que cada 2 km és un idioma diferent.

A ningú li hauria d’estranyar que el Sr. Casado digui bestieses, al cap i a la fi no és res més que un illetrat mentider, ja que ha mentit tota la seva vida amb el currículum i només va aconseguir un títol universitari perquè el partit se va regalar.

El més trist és que els que l’estaven escoltant el van aplaudir sense analitzar les seves paraules, sense fer cap mena de crítica y sense dubtar de la solemne bestiesa que sortia de la seva boca.

Al PP haurien de saber que l’obligació dels ciutadans responsables és qüestionar als seus líders, perquè la política és més important que el futbol  ja que, mentre aquest és només un joc, la política suposa la gestió del nostre futur i el dels nostres fills.

El Sr. Casado hauria de recordar que l’autoritat descansa primer en la raó. Si promet que les vaques espanyoles volaran quan ell arribi a la Moncloa, només aconseguirà una gran frustració entre els incondicionals que l’hagin cregut.

Clar que demanar-li racionalitat al partit més corrupte d’Europa, presidit per un illetrat mentider, potser és massa.

PROU REPRESSIÓ

AMNISTIA PRESOS POLÍTICS

AUTODETERMINACIÓ 



No hay comentarios:

Publicar un comentario