viernes, 30 de julio de 2021

Fernández Díaz processat (català)

Jorge Fernández Díaz serà processat. Sembla que crear una organització criminal amb policies corruptes (als que ell anomenava “patriòtics”) per fer guerra bruta contra adversaris polítics o contra els seus propis amics, és punible legalment.

¿Qui s’imaginaria que un servidor públic tingués de complir la llei i donar exemple, sense fer servir el càrrec per donar curs a les seves més baixes passions? ¿Qui podia suposar que el poder del ministre era per servir al país i no per usar-lo en benefici propi?

Ell que presumia d’estimar Espanya, li ha fet un mal terrible, en arrossegar-la pel fang. Ell que tenia que defensar a les Forces de Seguretat, les ha denigrat, les ha corromput i les ha allunyat de la ciutadania.

Quina pena que essent tant beat (la religió és una altra cosa), s’hagi quedat en la litúrgia i missa diària, però no en tractar als demés com li agradaria que el tractessin a ell mateix, tampoc ha dubtat en mentir, ni en fer el mal a tort i a dret.

Alguns especularan amb que tot allò no es va poder fer sense el suport del President de Govern, M. Rajoy (Don Mariano, no aquest altre M. Rajoy del PP que no hi ha manera de saber qui és), però ja se sap que la gent és molt mal pensada.

Es trist que l’ex-ministre associï “patriotisme” amb criminalitat, corrupció, mentir,  saltar-se la llei i fer guerra bruta, però és lògic que ho faci perquè també considera patriotes als traïdors del 36 i als assassins de més de mig milió d’espanyols.  

L’única cosa bona, si al final és condemnat i va a presó, és que l’àngel Marcelo podrà agafar vacances perquè no tindrà de buscar-li aparcament en una bona temporada.

PROU REPRESSIÓ

AMNISTIA PRESOS POLÍTICS

AUTODETERMINACIÓ 


No hay comentarios:

Publicar un comentario