jueves, 29 de julio de 2021

Per detectar corruptes (català)

 Si algun dia ens decidim a recuperar part de la dignitat nacional i ens posem a lluitar de veritat contra la corrupció, el Sr. José María Aznar pot tenir un paper fonamental.

No dubto que el Sr. Aznar és persona honesta, però té una rara peculiaritat, a saber: que se li acosten delinqüents i gent d’activitats més que dubtoses, amb tanta facilitat com un imant atreu al ferro.

Per això un 85% dels seus ministres han acabat imputats o condemnats, i això en un país on la justícia no és independent, sinó que li deu favors als polítics que són qui els nomena, els paga i els dicta el que s’ha de jutjar (i potser fins i tot com fer-ho).

A nivell familiar, també el persegueix aquesta maledicció, per exemple la seva esposa va ser condemnada per vendre 1.860 pisos de protecció oficial a un fons voltor, amb un perjudici a l’erari públic de casi 50 milions.

El seu fill treballa en un fons voltor que es beneficia de les borses de pisos venuts per bancs espanyols o per ajuntaments en operacions com les que va fer la Sra. Botella. I el seu germà està posat a dit al Tribunal de Comptes , on el nepotisme campa lliurement.

El mateix li passa amb les seves amistats, per això han acabat imputats tots els assistents de la super-boda de la seva filla, llevat dels cambrers, clar.

Es a dir que quan vulguem lluitar de veritat contra la corrupció, podem fer servir al Sr. Aznar per facilitar la feina ja que, probablement, entre qui  es relacioni hi haurà una gran concentració de corruptes, que caldrà investigar.




PROU REPRESSIÓ

AMNISTIA PRESOS POLÍTICS

AUTODETERMINACIÓ


No hay comentarios:

Publicar un comentario