viernes, 15 de noviembre de 2013

Madrid al cor (Català)


Madrid està brut per la vaga del servei de neteja.  Tot Madrid? No, el barri de Salamanca, el carrer Serrano i altres d’alta categoria, llueixen més que el sol.

Mentre tant els madrilenys es queixen de que la seva alcaldessa, la Sra. Ana Botella, l’esposisima del Sr. Aznar,  no està gestionant bé el conflicte. Ara se’n  recorden de que tampoc va saber gestionar el cas Madrid Arenas, ni la candidatura dels Jocs Olímpics, ni possiblement aquella Regidoria de Benestar Social que va traslladar al barri més ric de la capital perquè per “pobresa” i “necessitat” no li venia res.

La meva major simpatia envers els soferts madrilenys que, no sols han d’aguantar la situació, sinó a més veure a la seva bonica ciutat en tots els mitjans de comunicació internacionals per una noticia tan lamentable com la brutícia generada per la mala gestió de la seva alcaldessa.


Malgrat tot una pregunta per tots ells, i de passada per a tots els polítics d’aquest país que encara no han entès les regles de la democràcia, per més que s’embolcallin en ella. Quants alcaldes de ciutats de més d’1 milió d’habitants hi ha a Europa o als Estats Units que no hagin passat per les urnes? Tindrà això quelcom a veure amb la seva deficient gestió? Y si es així, fins quan li permetran els propietaris de Madrid (que són els madrilenys), a la seva empleada (que és la Sra. Botella) continuar en el càrrec?

No hay comentarios:

Publicar un comentario