lunes, 4 de junio de 2018

Les coses pel seu nom (català)


¿Creurien vostès a un metge que s’anunciés com “l’especialista en els més moderns tractaments“ si veiessin que segueix usant sangries, cataplasmes i sangoneres, i enviant a millor vida al 95% dels seus pacients?

¿Llavors per què creiem en els polítics quan qualifiquen d’excel·lent i exemplar una legislatura que ells han liderat, en comptes de qualificar-la nosaltres segons els resultats de la mateixa?

Vam permetre que Zapatero i els socialistes anomenessin les seves legislatures “de progrés”, ¿però quin progrés hi ha en deixar el país hipotecat durant varies generacions per gastar-se el que no teníem en obres que no necessitàvem?

¿Per què vam acceptar que els colpistes de 1936, que es van aixecar en armes contra la constitució i la bandera, per matar a més de mig milió de compatriotes, es proclamessin “nacionals” en comptes de dir-los traïdors a Espanya i als espanyols?

I ara Soraya Sáenz de Santamaría diu que tot el que ha fet el PP en aquestes nefastes legislatures ha estat per patriotisme. És a dir que han robat, acabat amb la independència judicial, comprat als mitjans de comunicació, sembrat odi contra Catalunya, arruïnat la Seguretat Social, reprimit i censurat a la gent per patriotisme.

¿Quan aprendrem que la política cal valorar-la, com totes les activitats humanes, pels fets i els resultats i no pels eslògans, més o menys enganxosos, de les campanyes electorals? ¿Quan començarem a ser més exigents amb uns polítics als que paguem?


LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS

VISCA LA REPÚBLICA


No hay comentarios:

Publicar un comentario