lunes, 10 de septiembre de 2018

Siguem seriosos (català)


Si són afeccionat a les pel·lícules americanes sabran que la presidència d’EEUU, té tot a veure amb els valors que encarna aquell país, per això quan algú és candidat, és analitzat amb lupa i fins i tot  haver fumat un porro pot suposar-li un greu problema.

Dic això perque la ministra de Sanitat sembla que ha tingut el privilegi d’obtenir un altre màster de manera fraudulenta de la Universitat Rei Juan Carlos, unint-se a la vergonyosa llista de Cifuentes, Casado i demés polítics que van falsificar el seu currículum amb màsters falsos.

Resulta curiós que encara no hagi dimitit cap d’ells per uns fets tan infames e incoherents, perquè per ser diputat, ministre, president d’una Comunitat o del mateix govern, no s’exigeix res especial en el currículum.

Tampoc s’ha cessat al rector de la Universitat, que va ser posat a dit pel PP, amb el vist i plau del PSOE, i ara sabem per què. Clar que si cesses a qui havies triat, precisament per prestar-se a tals pràctiques, pots tenir problemes si se’n va a la premsa.

Einstein deia que és estúpid fer sempre el mateix i esperar obtenir resultats diferents.

Crec que encara és més estúpid votar a polítics que demostren no tenir cap mena de valors morals i esperar que quan aconsegueixin arribar al poder, amb maniobres als despatxos que no respecten els resultats de les urnes, es tornin un exemple de virtuts.

Si rebaixen la presidència de la nació perquè pugui ocupar-la algú que ens ha mentit, com Casado (no amb una mentida petita de campanya electoral, sinó que ha maquinat durant anys amb el seu currículum), aquest país mai podrà queixar-se de que els seus polítics no són seriosos, de que els roben, els oprimeixen o de que els facin una gestió desastrosa.


VISCA LA REPÚBLICA!!!

LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario