lunes, 10 de septiembre de 2018

Casado fa fora Soraya (Català)


Quan Obama (que era molt intel·ligent i segur de sí mateix) va guanyar les primàries davant Hilary Clinton, la va incorporar al seu equip, després de dir que al cap i a la fi ella representava a una bona part del partit demòcrata i que ambdós sumaven contra els republicans.

Aquí Pablo Casado va guanyar les primàries del PP davant De Cospedal i Soraya Sáenz de Santamaría, però la seva actuació és completament diferent, perquè ja ha forçat la dimissió de les dues, que han tingut de marxar cap a casa.

Casado no és tant intel·ligent ni tan segur com Obama, com ho demostra el fet de que va tenir d’apuntar-se al PP per tal que li regalessin la carrera i el màster, i ara sap que el càrrec li va gran i que Soraya li dona milers de voltes.

Es una llàstima i un error immens donar tant protagonisme a gent així, perquè omplirà la cúpula del partit d’individus com ell, que no tinguin ni el valor ni la capacitat de qüestionar-li res, evitant així tenir de liderar un equip de gent competent.

No és que m’importi el més mínim que el PP s’enfonsi o que desaparegui, però la tendència que marca tenir a Casado al front d’un dels grans partits em sembla una equivocació que pagarem molt car en el futur.

Casado ha mentit durant anys, maquinant per un currículum, que a més no necessitava, el que indica que no té més valor moral que el seu propi interès i la seva supervivència, i no puc creure que estiguem disposats a posar a algú així al front del país y després queixar-nos de que els nostres líders no són seriosos, menteixen, roben o gestionen malament. 




VISCA LA REPÚBLICA!!!

LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario