martes, 13 de noviembre de 2018

Hi ha motius per quedar-nos? (català)


Com que ja se saben els motius pels que volem la independència, per ser justos, els monàrquics post franquistes (em nego a dir-los unionistes perquè defensen la violència i la repressió, que uneixen poc) haurien d’exposar els seus per quedar-nos.

Però han que recordar que portem tota la vida vivint en aquest país, que el feixisme ha ultratjat i corromput des de fa més de 80 anys, per això haurien d’afinar amb les seves propostes per fer-les atractives.

¿Què proposen, a part de seguir amb una monarquia que el rei emèrit i la seva amiga Corina van deixar en coma i que el rei actual va matar el 3-O? ¿Plantegen quelcom més que la continuïtat del franquisme, al que protegeixen i defensen cada dia?

¿Tenen algun projecte per a Catalunya, després de fer-nos fora amb la sentencia de l’Estatut, que no sigui pagar les seves festes i tractar-nos després com a enemics, enviant-nos hooligans uniformats al crit de “a por ellos” per estomacar-nos si sortim del camí?

¿Faran alguna proposta per Espanya, que no sigui crear el gran Madrid, o seguiran mantenint la resta del país en la ignorància, gracies a uns mitjans de comunicació comprats amb substancioses prebendes?

¿Què ofereixen als espanyols, a part d’emigració pels millor preparats i, per a la resta, atur i subvencions de misèria que els mantinguin agraïts i submisos?

¿Seguiran amb l’escàndol de la Justícia o reformaran institucions, per que no ens avergonyim, en respondre només als interessos d’una classe política corrupta que no te dignitat ni valors morals?

I ja posats que ens expliquin perquè Xile o Argentina encara jutgen i empresonen colpistes i torturadors, mentre nosaltres mantenim els títols que els va atorgar el dictador i els donem medalles al mèrit.



LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS

VISCA LA REPÚBLICA

No hay comentarios:

Publicar un comentario