miércoles, 7 de agosto de 2013

Les 9 raons per escoltar a Bárcenas (Català)

Des del debat en el Senat, el passat dijous, polítics del PP, premsa afí al mateix i comentaristes diversos ens pregunten per què escoltem al Sr. Bárcenas essent un presumpte delinqüent. Els donaré 10 raons per les que ho faig jo. 


1.- El PP porta confiant en ell més de 20 anys, fins el gener de 2013. Jo no hi confio però, ¿perquè no hauria d’escoltar-lo, ni que sigui per sentir els cants de sirena que han enlluernat al partit durant tant de temps?  
  
2.- Curiosament les coses que diu es van confirmant, per més que li pesi a algú. Ja hi ha alguns implicats que han reconegut els cobraments que se’ls atribueixen sense que hagi passat res.  

3.- Ni el PP ni el Govern han rebatut les seves acusacions amb arguments creïbles, més enllà de posar cara de circumstàncies i negar-ho tot de forma barroera.

4.- El mateix president sols ha generat més dubtes amb els seus silencis i respostes esquives (“tot és fals llevat d’alguna cosa”, “ja tal”, “s’han pagat sobresous, com en tot arreu” etc.).

5.- A un delinqüent no se li envien SMS de suport perquè això genera sospites i equívocs que un Govern seriós no pot permetre’s.

6.- ¿Perquè creure a un Govern que porta mesos mentint per ser el primer en pensar que la mentida no té cap mena de repercussió?

7.- El PP encara no ha entès que en el segle XXI la comunicació política és important i ha caigut de nou en l’error que li va costar les eleccions de 2007.

8.- Resulta lamentable comprovar que el PP sols ha gestionat la majoria absoluta amb  prepotència, i ara es posat contra les cordes per les seves pròpies pràctiques.   


9-En definitiva escoltem a Bárcenas, tot i no confiar en ell, per si desvetlla el secret, el “Obre’t Sésam”, que obri definitivament la porta de la cova i podem veure què i qui hi ha dins.  


No hay comentarios:

Publicar un comentario