sábado, 2 de mayo de 2015

El valor de les institucions pel PP (Català)

Digueu-me il·lús però encara em sorprèn el descaro amb que el PP menysprea les institucions de l’estat. No és sols la mentida, l’engany o la manipulació sistemàtica, sinó l’ús de les mateixes en benefici propi sense el més mínim rubor.

Ara ha estat el descobriment de que els senyors Trillo i Martínez Pujalte van cobrar milers d’euros mentre eren diputats per una assessoria, que no ha pogut ser demostrada documentalment, a empreses que després van rebre milions de l’estat. El propi Sr. Martínez Pujalte reconeix que cobrar 5.000 euros mensuals per prendre cafè dues vegades al mes, encara que és legal està mancat de tota ètica.

La resposta del PP, per boca del seu portaveu, Rafael Hernando, és que es relaxin les incompatibilitats dels diputats, el que clarifica el valor que donen a la institució com a palanca per enriquir-se fàcilment a costa del bon nom d’Espanya, ja que permetria a ses senyories compaginar diverses feines amb un escó, que els facilita contactes i tots els privilegis de ser pares de la pàtria.

Veient l’interès que els desperta el Parlament, s’entén perquè la cambra legislativa fa lleis sense preocupar-se de si són compatibles amb l’ordenament jurídic, perquè a cada legislatura ens fan una nova llei d’ensenyament i d’avortament o perquè paguem 350 sous quan els diputats sols poden votar el que indica el portaveu del partit.


Segur que el Sr. Hernando ha analitzat aquesta situació i sap els canvis que es necessiten per modernitzar el Parlament, però haurà valorat la feina que caldria fer i els privilegis que perdrien, així que ha preferit que tot segueixi igual, per això a la propera legislatura ens faran una nova llei d’educació i una altra de l’avortament. Es molt més fàcil per ses senyories, inútil per al país, però més fàcil per a ells.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario