viernes, 1 de mayo de 2015

Transparència del govern del PP

Si una cosa cal agrair al govern del PP és la seva transparència sobre qui són i quin país i societat volen.

Com hereus dels feixistes que van ajudar al general Franco, han estat sempre respectuosos amb la ideologia que els van ensenyar i, lluny d’avergonyir-se, han protegit a la seva herència fins ruboritzar al món.

Han deixat palès que el concepte de les dues Espanyes segueix viu i que ells encara representen als guanyadors, per això no han emprat la majoria absoluta per impulsar les reformes que necessitem pel futur, sinó per tornar  als anys 40, que els van dir que eren els més gloriosos de la nostra historia.

Això explica que després de tres anys d’exercir el dret de conquesta, com van fer els seus  pares, ja tenim els mateixos resultats de llavors: fam i misèria, amb gent perdent la casa i un atur i emigració que ni saben ni volen controlar; limitació de la Justícia, posant taxes als recursos i pretenent allunyar els jutjats fins les capitals de província; repressió, amb una llei mordassa que avergonyeix Europa; manipulació, premiant als periodistes afins i sancionant als crítics; corrupció, per una gestió favorable als amics comissionistes i als defraudadors; eliminació de la classe mitjana, pels sous baixos i serveis cars, i per haver de pagar els recursos que els defraudadors no aporten; analfabetisme, amb un ministre que diu que vol adoctrinar, no educar; i aïllament internacional, per l’eliminació de la justícia universal que allibera narcotraficants.  
Sí, efectivament, no hi ha dubte de on ens porten i de l’èxit que estan tenint. La Sra. Domitila Vicente, de 82 anys, i que necessita un caminador per moure’s, va tenir d’anar davant la Justícia per queixar-se de que el banc li havia robat els estalvis amb les preferents. Un 27% dels espanyols creu que el sol gira al voltant de la terra. Així es va complint el missatge que van enviar als perdedors des dels escons del Congrés: “que es fotin”.   


No hay comentarios:

Publicar un comentario