sábado, 19 de agosto de 2017

Qui ha atemptat a Barcelona?

Barcelona sempre al cor


En un tweet recent  Barack Obama deia que “ningú neix odiant a una altra persona pel color de la seva pell o els seus orígens o la seva religió”, d’una frase original de Nelson Mandela. En canvi l’autor material de l’atropellament de les Rambles, Moussa Oukabir, ja assegurava voler matar tothom als 15 anys.

Qui va atemptar dijous a Barcelona i Cambrils, cinc o deu joves d’entre 17 i 22 anys? O els que els han emplenat el cap d’odi  cap a tot el que viu en aquest mon i de fantasies sobre un cel exclusiu pels màrtirs de la guerra santa?

Hem de cercar, jutjar i empresonar als veritables assassins, és a dir als instigadors de la barbàrie, perquè els autors materials no són més que altres víctimes d’aquests criminals. Una radicalització tan brutal i a tan tendra edat sols pot haver passat en el cercle més íntim dels nois o a Internet.

Diguin el que diguin els falsos progres, no es tracta de racisme ni d’islamofòbia, sinó de lluitar contra el crim i defensar la llibertat, la democràcia i un estil de vida, que atreu a molts musulmans de bona voluntat, que són ben vinguts si volen viure en pau.

Quan trobem als veritables criminals, els que van manipular als nois, potser seran persones respectades per la seva comunitat, que passen desapercebuts a les autoritats, que no han mort mai ni una mosca i encara menys una persona, perquè ells no es taquen les mans, això ho deixen a nois ignorants de 17 anys, pura carn de canó prescindible.


I en la seva defensa repetiran els arguments que fa uns dies emprava la FAES en assegurar que Franco tampoc havia matat ningú. Però en los judicis posteriors a la II Guerra Mundial, inclòs al de Nuremberg, molts d’aquests instigadors van acabar condemnats, malgrat no haver matat ningú amb les seves mans.


No hay comentarios:

Publicar un comentario