domingo, 29 de abril de 2018

Un pla brillant (català)

 ¿A ningú li estranya que el govern corrupte del PP doni per perduts els 70.000 milions del rescat bancari?  ¿Potser els consideren tan estúpids que no saben que la resta dels països ho estan recuperant amb interessos?

Jo crec que és tot el contrari, que són massa intel·ligents i que el que volen és arruïnar el país perquè el necessiten pobre per aconseguir els seus objectius.

Si llegeixen el “Código mariano”, d’Anton Losada, veuran que el PP pretén fer dues xarxes de serveis: una per a pobres que no puguin pagar, als que se’ls oferirà uns mínims en concepte de beneficència; i una altra amb serveis a mida del que cadascú pugui pagar.

Per aconseguir-ho necessiten que el país sigui pobre, perquè amb una economia boiant i amb diners de sobres a les arques de la Seguretat Social no tenen excusa per proposar-ho.

La clau els la va donar el PSOE quan va fer la reforma de la Constitució, per acontentar a la Sra. Merkel, en la que imposava el pagament dels interessos als bancs estrangers per sobre fins i tot del pagament de les pensions.

Llavors el PP se’n va adonar que, quan no hi haguessin diners, podria acabar amb la gratuïtat de la sanitat i de l’educació, a més d’eliminar les subvencions socials, i tot plegat en compliment d’una Constitució que, gracies a Catalunya, tots els espanyols creuen que és sacrosanta i que no es pot canviar.

Els passos següents eren lògics per aconseguir l’objectiu:
  • Calia eliminar els diners de la Seguretat Social, encara que fos regalant-los.
  • Tenien d’empobrir als pensionistes, com han fet amb treballadors, joves i autònoms.
  • I frenar la millora de l’estat del benestar, com la llei catalana de sanitat universal.
El seu pla és brillant. 

VISCA LA REPUBLICA

LLIBERTATS PRESOS POLÍTICS


No hay comentarios:

Publicar un comentario