martes, 21 de enero de 2020

Sobre VOX (català)


Veient com VOX marca l’agenda política, vull dir que crec que és el partit més coherent de l’arc parlamentari, la qual cosa no significa que estigui d’acord amb les seves propostes, ni que coherència sigui sinònim de racionalitat.

És coherent perquè, a diferencia d’altres que fan batzegades a veure quins vots capten (com Ciudadanos o el PSOE), VOX és lo que és: un partit feixista que vol tornar als anys 40, que consideren meravellosos.

Per això en política proposen una tirania del pal i repressió; a nivell social, la dona a casa i amb la pota trencada; en educació, el nacional catolicisme; a nivell internacional, l’aïllament estricte; i a nivell econòmic, una elit privilegiada a expenses de la resta del país.

Per aconseguir els seus objectius, després de descartar el cop d’estat, complicat entre l’UE y l’OTAN, busquen el vot a base de ficar-li por al cos en els ciutadans, per la qual cosa tenen dues eines: buscar culpables i airejar catàstrofes.

Els culpables propicis són els immigrants, als que acusen de treure’ns la feina i generar atur. Obliden que Espanya mai ha donat feina a tots els seus habitants i que l’atur només ha baixat quan hem expulsat als desocupats fora de les nostres fronteres.

També som culpables els independentistes, per l’amenaça de trencar Espanya. És inútil recordar-los que el país no és una porcellana i que als catalans ens han fet fora el TC, amb la  sentència de l’Estatut; i el govern, amb els seus abusos i repressió.

La darrera catàstrofe que s’han inventat, el pin parental, suposa que si els pares deixen als seus fills en escoles públiques els encomanaran l’homosexualitat, per això proposen portar-los a escoles de l’Església encara que estiguin en mans de pederastes.


PROU REPRESIÓ
AMNISTIA PRESOS POLÍTICS
AUTODETERMINACIÓ




No hay comentarios:

Publicar un comentario