lunes, 12 de febrero de 2024

Tot per la pàtria (català)

Com a Espanya la política no es fa servir per millorar la vida dels ciutadans, sinó pera fer “tot per la pàtria”, els polítics desaprensius s’embolcallen en la bandera i s’emplenen la boca de pàtries per empobrir als espanyols sense càrrecs de consciència.

Com els jutges a Espanya no volen impartir justícia, sinó fer “tot per la pàtria”, rebreguen les lleis per condemnar a qualsevol que posi en dubte l’actual estatus quo. 

Com les forces de seguretat no tenen l’objectiu de servir i protegir, sinó fer-ho “tot per la pàtria”, és normal que hi hagi una policia il·legal, que persegueixi a qui qüestioni aquest estat corrupte disfressat de patriòtic.

Com a Espanya val més el “tot per la pàtria” que la veritat, és normal que la policia s’inventi informes falsos i que els periodistes del règim els airegin per enfonsar a adversaris incòmodes o canviar resultats electorals.

El “tot per la pàtria” és el pitjor que li ha passat a Espanya en molt de temps i una tremenda desgracia pels ciutadans normals, no pels patriotes de pa sucat amb oli que diuen estimar Espanya, però que odien als espanyols.


No hay comentarios:

Publicar un comentario