sábado, 19 de mayo de 2018

Complir la llei (català)


El Sr. Rajoy diu que la llei s’ha de complir sempre, però si seguíssim el seu criteri les dones encara no votarien, els nens treballarien i seguiria vigent l’esclavatge i el dret de pernada.

Don Mariano oblida que les lleis estan per millorar la convivència i no per encotillar-la, estan pel progres dels ciutadans i no per empobrir-los, i això s’aconsegueix adaptant-les a la realitat social.

Veiem si el PP segueix aquests criteris amb una llei que té poca càrrega política, per no ferir sensibilitats, com la llei de l’impost al sol.

El PP va crear aquesta llei per impedir-nos utilitzar l’energia solar, i si l’utilitzem ens obliga a compensar a l’empresa energètica per l’electricitat generada.  Pel mateix criteri els vegetarians haurien de compensar a la carnisseria, els abstemis a la bodega, etc.

Espanya és el país amb més sol d’Europa, amb molt vent i 7.000 Km de costa, per tant som una potencia mundial en energies barates e inesgotables (solar, eòlica i marees), però fan que paguem l’energia més cara d’Europa. ¿Per què?

Perquè el PP (i abans el PSOE) protegeix a les energètiques permetent-les que extorsionin als ciutadans amb l’esperança que, quan deixin el càrrec, els contractin del que sigui.

¿S’ha de respectar una llei feta per polítics corruptes en benefici d’empreses depredadores que, en comptes d’adaptar-se als canvis energètics, cerquen un proteccionisme que acabarà amb elles més aviat que tard?

¿Hem de seguir pagant l’energia més cara d’Europa, en comptes de fabricar-la barata a casa, per una llei irracional que atenta contra el nostre benestar i el dels nostres fills?

I sobre tot,  ¿el patriotisme del PP consisteix en impedir que es xiuli l’himne mentre faciliten l’extorsió als ciutadans?



VISCA LA REPÚBLICA

LLIBERTATS PRESSOS POLÍTICS

No hay comentarios:

Publicar un comentario