viernes, 25 de mayo de 2018

El PP i els mitjans (Català)


Estic segur que el tracte que alguns mitjans de comunicació li donen a Mariano Rajoy i al PP serà estudiat algun dia com exemples de servilisme intolerable en qui pretengui anomenar-se professional del periodisme.

Rajoy i el PP han mentit sistemàticament en les campanyes electorals, pagades totes elles amb diners procedents de la corrupció, per fer després el contrari del que prometien,  i els mitjans sempre han aplaudit.

Han fet una política favorable sols a grans empreses, fins i tot quan eren  responsables de negocis ruïnosos, com el Castor  o les autopistes de Madrid, en perjudici dels ciutadans als que ens han fet pagar tals malifetes, i els mitjans van seguir aplaudint.

Amb casi un terç dels nens espanyols en risc de pobresa, el govern li ha regalat 50.000 milions als bancs, no per que els inverteixin en empreses que donin feina als pares d’aquests nens, sinó per rescatar-los de les seves gestions basades en enganyar clients, i la premsa els ha seguit defensant.

Rajoy s’ha burlat del quart poder, al que ha humiliat sempre que li ha semblat amb rodes de premsa a través del plasma, sense possibilitats de preguntes o contestant el contrari del que se li demanava, i els mitjans ho han acceptat. 
   
Rajoy i el PP han perdut excel·lents oportunitats pel país, com el corredor mediterrani que podria ser una de les nostres primeres deu indústries, per la seva incompetència e inactivitat política, i els periodistes han callat.

Rajoy va mentir quan va anar com a testimoni al judici de la Gürtel, com posa de relleu la sentencia, però el segueixen protegint i ara proposen un premi al periodista que faci més  propaganda.

¿Quan ens costa que el PP compri la dignitat i professionalitat dels mitjans per que mirin sempre cap a un altre lloc?


VISCA LA REPÚBLICA

LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS



No hay comentarios:

Publicar un comentario