sábado, 26 de mayo de 2018

Oportunitats perdudes (català)

7.000 Km de costa per fer-hi piscifactories

Que Rajoy és el president més mediocre de l’Espanya democràtica ja no ho pot posar en dubte ningú, per això hi ha sentencia de la Gürtel, que mostra en què ha convertit al PP o el seu trist paper com a testimoni a la mateixa, dient que no sabia res, malgrat estar a la cúpula des de l’època d’Aznar.

Essent així no és estrany que no hagi vist ni una sola oportunitat en aquest meravellós país que és Espanya o que les hagi deixat escapar per la seva incompetència, per això m’agradaria esmentar-ne algunes.

Començant per les bàsiques, som una potencia en energia barata  gracies al sol, al vent i a les marees, pel que podria haver-se plantejat ser energèticament independent en els propers 20 anys, augmentant així la productivitat de les nostres empreses.

El mateix podria haver proposat en agricultura, ramaderia i pesca, per exemple abastir Europa de productes de la terra, de bona carn i de peix en les piscifactories que podríem construir en els nostres 7.000 Km de costa.

El Corredor mediterrani hauria de ser el nostre Canal de Suéz
Tenim una industria potent, que encara pot créixer, i disposem d’excel·lent ma d’obra gracies a la generació millor preparada de la nostra historia, una oportunitat que no hauríem de desaprofitar.

Estem a les portes del Mediterrani el que ens ofereix l’oportunitat de participar del mercat mundial amb el corredor mediterrani, que Europa demana des de fa dècades, i podria convertir-se en una de les nostres primeres 10 indústries, con ingressos colossals.

La nostra posició geo-estratègica, en el sud, ens permet facilitar a les empreses globalitzades que s’instal·lin aquí, on tindran qualitat de vida y professionalitat. Això sense esmentar el turisme ni els serveis sanitaris i socials, que podríem potenciar.

Si Rajoy hagués posat sobre la taula alguna cosa així, en comptes de buscar enemics a Catalunya per guanyar les eleccions, avui tots remaríem en la mateixa direcció.


LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS

VISCA LA REPÚBLICA



No hay comentarios:

Publicar un comentario