viernes, 27 de septiembre de 2019

L’última potència de l’Eix (català)


Amb tristesa descobrim que l’Estat només volia la democràcia com a maquillatge per perpetuar els privilegis que els vencedors de la Gran Traïció de 1936 es van atorgar per dret de conquesta.

Catalunya ha comés errors, però el més important és reconèixer a l’Estat com una democràcia normal. Ha arribat l’hora d’explicar al món el que és en realitat.

L’Estat espanyol és el búnquer on s’han refugiat els últims feixistes de la primera meitat del segle XX i els seus còmplices, que segueixen controlant les nostres institucions.

Cal denunciar-lo com l’últim govern de l’Eix, que va voler destruir la Llibertat i la Democràcia,  
exigir que els seus alts responsables siguin jutjats per tribunals internacionals, com es va fer a Nuremberg, ara que la Guerra Freda, per la que es va reconèixer, ha acabat.

Hem de recordar-li al món que aquest Estat només ha volgut perpetuar al franquisme, no integrar-se en el concert de les nacions, per això no compleix amb les sentències de l’ONU ni amb els tractats que signa, com el Pacte de Drets Econòmics, Socials i Culturals.

Mai ha estat la seva intenció col·laborar amb Europa. Si va signar el tractat va ser pel que en podia treure de profit, per això porta dècades bloquejant el corredor mediterrani i ara bloqueja el projecte del vehicle autònom per l’AP7.
Judicis de Nüremberg

Catalunya ha de liderar el moviment a favor de la legitimitat republicana, d’una nova constitució lliure de xantatges i implantar una hisenda pròpia per deixar de finançar aquest feixisme i als hereus còmplices de la dictadura.

Igualment ha de promoure una reforma de la Judicatura, exigint un judici internacional als jutges i fiscals que, com estem veient els últims mesos, són més garants del règim que valedors del Dret i la Justícia.


ACUSO L'ESTAT PER LA SEVA PERSECUCIÓ 
 A L'INDEPENDENTISME
VISCA LA REPÚBLICA
LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS


No hay comentarios:

Publicar un comentario