lunes, 23 de diciembre de 2019

Hi ha por al PP (català)


¿Recorden quan el PP deia que els anglesos estaven bojos per voler marxar d’Europa on, segons ells, tot eren avantatges? Doncs estem a punt d’assistir a una conversió massiva d’aquell partit a  l’euro-escepticisme.

La causa és que al PP hi ha por en comprovar que els jutges europeus son seriosos i es dediquen a impartir justícia, no a tapar-li les vergonyes al partit en el poder, ni a protegir corruptes i molt menys a fer-li la feina bruta als polítics incompetents.

Tenen motiu per tenir por perquè ara comencen a veure que tant els líders del PP, com els comandaments dels escamots de castic de l’1-O, acabaran davant la Justícia europea, per això tots ells van tenir una amnèsia vergonyosa durant les vistes del judici.

Si el PP es presenta davant un  jutge imparcial dient que no sap qui pot ser el  M.Rajoy que cobrava en negre del tresorer del partit, les rialles se sentiran des de Calcuta.

Si a més diuen que no saben qui va donar l’ordre d’obstaculitzar una investigació judicial, esborrant el disc dur de l’ordinador de Barcenas 38 vegades i amb un martell, qualsevol  jutge seriós empresonarà al cap d’informàtica i al de seguretat com a mínim.

I si el Sr. Rajoy afegeix que no recorda res, però sí ha recordat suficient per escriure les seves memòries, el jutge pot pensar, com fem tots, que li està prenent el pel y potser no s’ho pren massa bé.

Tot el que faci el PP serà pel seu propi interès, encara que ho vendrà com patriotisme i ofenses a la 
bandera. Un país es defensa amb decència, honradesa i respectant les regles del joc democràtic, no mentint, robant i podrint les seves institucions.


PROU REPRESIÓ
AMNISTIA PRESOS POLÍTICS
AUTODETERMINACIÓ




No hay comentarios:

Publicar un comentario