domingo, 22 de diciembre de 2019

Més salva pàtries? No, gracies (català)


Estem patint un altre sobresalt vergonyós per culpa d’una Judicatura barroera, venjativa, injusta i al servei del partit en el poder. Si abans només ens donaven arguments per marxar els  polítics corruptes, ara també ho fan els jutges polititzats.

Tot plegat per canviar el seu paper d’impartir justícia al de salvadors de la “unitat nacional”, aquella idea de Franco que, per unir alguna cosa va tenir d’assassinar a més de mig milió de compatriotes i empresonar a tot el que gosés pensar o parlar, inclosos els seus propis companys en el cop, com el general Kindelán al que va empresonar per monàrquic, i no el va afusellar perquè la resta de colpistes van veure remullar les seves pròpies barbes.

Per acomplir aquest nou paper, que ningú els ha demanat, han trencat la separació de poders, han fet la feina bruta als polítics incompetents, han deixat en llibertat delinqüents condemnats i s’han oblidat dels desapareguts a les cunetes, dels nens robats i dels abusos de la classe dirigent.

A més, han impedit votar, inventat delictes inexistents a Europa, creat relats de violència, fet barroeries en el judici de l’1-O en impedir contrastar les declaracions amb els vídeos, vulnerat drets civils e ignorat Europa i el món.

Ara ens expliquen que posar les urnes és més perillós que sortir al carrer amb tancs i metralletes per donar un cop d’Estat. Un despropòsit que sona a acudit si no fos el mateix Estat que va perpetrar el GAL amb 30 morts a les seves esquenes.

Em pregunto quin pecat hem comés els espanyols per ser castigats amb tants “salva pàtries” disposats a imposar-nos la seva particular idea de país adquirida a les casernes, les catedrals o en els palaus de justícia.

PROU REPRESIÓ
AMNISTIA PRESOS POLÍTICS
AUTODETERMINACIÓ

No hay comentarios:

Publicar un comentario