sábado, 12 de octubre de 2013

Decepció per Ruíz Gallardon (Castellà)

Quina decepció la del Sr. Ruíz Gallardón! De ser admirat, inclús per una part del centre esquerra, ha acabat mostrant-se com un dels ministres més obtusos del Govern i a més la seva gestió corre el perill de ser el desastre més gran per a la Justícia espanyola des de l’inici de la democràcia.

No sé si és cert allò de que “la Justicia es un cachondeo” com va dir l’Alcalde de Jerez de la Frontera, Pedro Pacheco, fa uns trenta anys, malgrat quelcom hi deu passar quan el mateix Felipe González va assegurar el març de 2010 que “La Justicia está hecha unos zorros por el ganao que hay dentro” i va afegir que “ens ha costat menys canviar a les Forces Armades que a la Justícia”.

Que en comptes d’afrontar la reforma d’aquesta part tan essencial de l’Estat, al Sr. Ruíz Gallardón sols se li acudeixi posar unes taxes abusives, per evitar que els pobres puguin reclamar els seus drets, és de les decisions més decebedores d’aquest Govern i com és natural va tenir la seva resposta en la paralització de tota la judicatura i la convocatòria de la primera vaga de jutges i  advocats de tota la historia d’Espanya.

Ara el Sr. Ruíz Gallardón torna a la càrrega amb la proposta de centrar tots els jutjats a les capitals de províncies i la decepció és de nou majúscula en constatar la pobre idea d’Espanya que té el ministre. Una decisió així sols pot fer-la qui pensi que tot el país és com Soria (95.000 habitants i casi la meitat a la capital, dit amb tot el meu respecte pels ciutadans d’aquella província).

Veient tot això, i el que pot venir en el futur des d’aquest ministeri, que l’any passat renovés el marquesat als descendents de Queipo de Llano, ja no em sembla tant preocupant.


  

No hay comentarios:

Publicar un comentario