domingo, 8 de julio de 2018

Estimar Espanya

Repressió a Badajoz: per amor a Espanya?

Caram amb la dreta espanyola i el seu amor a Espanya. Resulta que si van donar un cop d’estat el 1936, matant a més de 500.000 compatriotes va ser per amor a la pàtria, i per amor van mantenir la repressió durant dècades, eliminant a qui es va oposar al règim.

Per amor ens van imposar un monarca d’una família que els espanyols ja hem fet fora dues vegades del país i ens van donar la constitució que els militars van pensar que era millor. Però quan no els va agradar el rumb que premia el país, per amor van donar el cop de timó del 23F.

Ara el PP diu que tot lo ha fet per amor a Espanya: la corrupció, arruïnar la Seguretat Social, regalar-li 50.000 milions als bancs i 5.000 per rescatar autopistes, l’impost al sol per mantenir l’energia més cara d’Europa, incomplir les normes europees...

Actuació de 'estat el 1-O: Per amor a Espanya?
I per amor van venir a Catalunya a picar-nos per voler votar en un referèndum que intentava  saber quin futur i quin país volem, cosa que en aquests patriotes de pa sucat amb oli que van donar suport al 155 els sembla malament. 

Es normal estimar al país, com l’estimo jo, ¿però seria molt demanar-li en aquesta dreta que l’estimin una mica menys i el respectin una mica més?, sobre tot perquè no es pot estimar Espanya mentre s’odia als espanyols com ells porten fent des de fa segles.

Jo també estimo a Espanya, per això no puc estimar allò en el que l’han convertit, primer el feixisme de Franco i després la monarquia que se’n ha apropiat sense preguntar-nos la nostra opinió.


VISCA LA REPÚBLICA 


LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS

No hay comentarios:

Publicar un comentario