sábado, 6 de abril de 2019

Carta oberta als votants del PP (1) (català)


Morts YAK 42: 62 soldats i 12 tripulants
Víctimes del putineig en el transport de tropes
Jo creia que a ningú li agradava que l’enganyessin, però amb vostès tinc dubtes. Els han enganyat amb el Prestige, amb el Yak 42 (¿recorden el potineig amb els taüts?), amb l’11-M (6 anys implicant ETA, fins i tot després de la sentència).

Els han mentit amb la guerra de Irak, per la que Bush i Blair van demanar perdó; amb l’accident del Metro de Valencia, ocultat vergonyantment; amb les preferents; la crisis; el rescat bancari, que no havia de costar-nos res.

Vostès han votat un partit que ha marginat als seus militants honrats, per posar en els càrrecs només a corruptes, ¿o creuen que el fet de que tots a Valencia estiguin imputats és casualitat?

Els van votar quan ja sabien, a la segona legislatura del Sr. Rajoy, que era el partit més corrupte d’Europa, per tant no es tracta d’incomplir promeses fetes en campanya.

Ara han votat com president del mateix a qui porta tota la vida mentint-los, fins i tot amb quelcom que no necessita per estar en política, com el currículum. ¿Creuen que serà un governant honest i que el seu esforç serà per millorar el país?
Morts en l'accident del Metro de Valencia: 43. 

Porten anys enganyant-los sobre Cataluña ¿o els sembla fortuït que cada cop que surt una nova noticia de corrupció del PP, las FFSS entrin a inspeccionar un àrea de la Generalitat?

La majoria de catalans som com vostès, volem viure millor i que els nostres fills no tinguin de marxar a l’estranger a guanyar-se la vida.

Però mentre vostès creuen que això s’aconsegueix amb vividors, que només volen la bandera per enganyar-los i robar millor, nosaltres estem tips de mentiders, corruptes i potiners, per això ens hi volem allunyar, perquè son incapaços de crear prosperitat pels espanyols, en no veure les grans possibilitats d’aquest meravellós país.



ACUSO LA FARSA DE L'ESTAT AMB EL JUDICI A L'INDEPENDENTISME
VISCA LA REPÚBLICA

LLIBERTAT PRESOS POLÍTICOS



No hay comentarios:

Publicar un comentario