domingo, 7 de abril de 2019

Borrell ha de marxar (català)

Ernest Lluch un ministre estimat i respectat

Que la classe política cada dia és més mediocre no crec que ningú pugui posar-ho en dubte. Com a sanitari, el ministeri del meu ram és un bon exemple en passar d’algú tan extraordinari com Ernest Lluch a algú com Leire Pajín.

Després de 40 anys de rebaixar el nivell dels governants, a base de convertir en professionals de la política a persones sense altre sortida laboral que els partits o els sindicats, aquests estan cada cop més plens de xerraires, illetrats, sense res que oferir.

Avui el millor exemple és Pablo Casado, enlairat a la cúpula del PP pels mateixos votants que van tenir la indecència de donar-li el govern al partit més corrupte d’Europa i després queixar-se de que ens havien robat.

Per no trencar la tendència descendent, aquests irresponsables estan fitxant toreros, tertulians, militars, hàbils en xarxes socials i no tardaran en buscar futbolistes, dones barbudes, tigres i foques ensinistrades.

Malgrat tot, la majoria de polítics sempre han estat educats amb els ciutadans i els mitjans de comunicació o al menys han guardat les formes.

Fins que ha arribat Josep Borrell, que no sols és un piròman en tot el que toca, sinó que ha degradat Espanya mostrant-se com un veritable prepotent, mal educat, en l’entrevista amb Tim Sebastian.

Josep Borrell degradant Espanya per la seva mala educació
Es pot acceptar que no en sàpiguen més, que no tinguin més formació, que no parlin anglès, que siguin poc hàbils, fins i tot que el poder els torni avariciosos, el que és inacceptable és la mala educació.

Borrell ha demostrat estar incapacitat per a la política, sigui liderar la diplomàcia o ser parlamentari a Europa, el millor és que se’n vagi. I malgrat tot, pot ser que ell tingués un mal dia, però que la vicepresidenta, Carmen Calvo, el defensés, ja va ser el súmmum.



ACUSO A L'ESTAT PER LA FARSA DEL JUDICI A L'INDEPENDENTISME 
VISCA LA REPÚBLICA
LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS

No hay comentarios:

Publicar un comentario