viernes, 5 de abril de 2019

Carta oberta als votants del PP (i 2) (català)

M’han impactat les entrevistes als manifestants de dretes de la Plaça Colón, per la contundència que tenen en demanar penes severes contra els independentistes, per creure que van donar un cop d’Estat, i vostès deuen compartir-ho.

La meva perplexitat és perquè vostès no accepten que altres espanyols puguin estar indignats amb aquest règim, precisament per ser hereu del cop d’Estat de 1936, que va fer un bany de sang per instaurar una dictadura feixista.

Es lamenten d’haver estat enganyats pels polítics, però no admeten que altres puguin pensar que l’engany consisteix en que aquells colpistes es proclamessin patriotes, després d’ultratjar l’ordre constitucional i assassinar més de mig milió d’espanyols.

Es queixen de la mediocritat institucional, però obliden que la dictadura que admiren va cessar a les persones poc afins i les va substituir per altres menys preparades, posant per davant la ideologia al mèrit. Pràctica que encara perdura, sobre tot en política i sembla que en Justícia.

Deploren la corrupció, però no admeten que aquell règim va ser essencialment corrupte, malgrat la propaganda ho ocultés, sobre tot quan hi havia implicada gent propera al dictador. Com ara quan afecta a líders polítics, banquers i altres pro homes.

Protesten perquè els polítics no compleixen les seves promeses electorals, però ignoren que a Espanya complir-les pot portar-los a presó, com ha passat amb els presos polítics catalans, que només van complir un programa que l’Estat coneixia i no va rebutjar.

Les coses no solen ser com diu la versió oficial, especialment en les dictadures, per això vostès es poden considerar els dipositaris dels valors patris, però han d’entendre que altres opinin que només li han fet un mal immens al país.

ACUSO L'ESTAT PER LA FARSA DEL JUDICI A L'INDEPENDENTISME
VISCA LA REPÚBLICA
LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS


No hay comentarios:

Publicar un comentario