lunes, 8 de abril de 2019

Una vergonya de judici (català)


No puc entendre com el Tribunal Suprem s’ha prestat en aquesta vergonya de judici a l’independentisme.

Alternatives tenien perquè, el 1977 quan el president Suárez els va demanar que es pronunciessin sobre la legalització del PCE, il·legal per altres sacrosantes lleis immutables, el TS s’hi va negar perquè era un tema polític i no jurídic.

També en aquest cas els jutges i advocats saben, com saben tots els espanyols, que el judici tampoc servirà per solucionar res, sinó més aviat per radicalitzar postures i allunyar a més catalans del projecte d’Espanya.

Des de la posada en escena, fins als suposats delictes, descartats per 4 països europeus, tot és un despropòsit. El judici és tan esperpèntic que faria riure si no fos perquè els acusats s’hi juguen dècades de presó.

A més, ningú pot creure que el TS, que es va abaixar els pantalons en la sentència de les hipoteques, tan bon punt va trucar algun banquer indignat, sigui imparcial en un tema com aquest, condemnat públicament per la Corona cada cop que obre la boca.

Potser els espanyols no el segueixin massa, però qui el deu estar mirant amb lupa és la judicatura d’Occident, ja que no cada dia veuen un judici polític a Europa per part d’un estat que no ha entès la democràcia i que cada dia retalla més llibertats.

Si un hospital presumís de tractar el càncer amb sangoneres, per les idees d’un llunàtic, tots els sanitaris del continent s’ho mirarien amb recel a l’espera dels resultats, i quan comencessin les morts, el condemnarien sense pal·liatius.

Compadeixo als jutges i acusadors de bona fe, perquè es van deixar enganyar per la banda corrupta del PP, per tal que els fessin la feina bruta, i ells seran els condemnats per tota la judicatura europea.


ACUSO L'ESTAT PER LA FARSA DEL JUDICI A L'INDEPENDENTISME
VISCA LA REPÚBLICA
LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS

No hay comentarios:

Publicar un comentario