viernes, 23 de agosto de 2019

Aquest no és el país de les grans contribucions (català)

García Lorca

Els meus amics unionistes (perquè a diferència del que asseguren els mitjans estatals, a Catalunya no hi ha cap ruptura) m’han enviat un vídeo d’un senyor que es dedica a recordar les contribucions espanyoles a la humanitat.

Nomena a Cervantes, Calderón de la Barca, Lope de Vega i Fernando de Rojas; després a Velázquez i Goya; més endavant a Bartolomé de las Casas, pioner en drets humans, i a Francisco de Vitòria, pioner en dret internacional; i així segueix amb altres.

L’orador afirma que aquest és un país meravellós, cosa que comparteixo doncs també em sento molt orgullós de tots aquests pro-homes de la cultura i civilització occidental, però la seva conclusió és que no tenim motius per queixar-nos i en això discrepo.

El ponent oblida que l’Espanya que va donar tots aquests gegants no té res a veure amb l’actual, ja que aquesta prové d’un cop d’estat que va assassinar a García Lorca, va exiliar a Machado i Picasso, va violar els drets humans i es va saltar el dret internacional.

Picasso i el Guernica
L’actual Espanya va ser dissenyada per un colpista i els seus còmplices que, per mantenir-se en el poder després de la mort del dictador, van perpetrar una transició amb una constitució a mida sota amenaça d’un nou cop d’estat i més dictadura.

Ens van fer creure que era una democràcia, però només va ser la manera de perpetuar el règim il·legítim, perqué el dictador no tenia legitimitat per instaurar el seu règim en vida, com deia la ONU, i molt menys per imposar-nos el que li va donar la gana després de mort.

Tampoc el príncep Juan Carlos tenia legitimitat per ser rei, perquè aquesta era del seu pare. No hi ha dubte de que fins que recuperem el nostre país de les mans d’aquests usurpadors, tot aquell que estimi Espanya té motius per queixar-se.


ACUSO L'ESTAT PER LA PERSECUCIÓ 
A L'INDEPENDENTISME
LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS 
VISCA LA REPÚBLICA

No hay comentarios:

Publicar un comentario