domingo, 18 de agosto de 2019

Els arguments de qui ens condemna (català)


¿Per què Espanya fa que ens odiem més del que ens respectem i que ens insultem més del que dialoguem, fruit de la ignorància, la intolerància i la por, com veiem contra l’independentisme?

Als catalans ens diuen excloents, però aquí vam tenir un president nascut fora de la comunitat i que quasi no parlava català, i ben orgullosos que n’estem. ¿En quantes CCAA més ha passat quelcom semblant?

Ens acusen de supremacistes, que odiem el que és espanyol, però aquí no es prohibeixen concerts de Luís Pastor per cantar als republicans espanyols, ni es posen multes de 200.000 € per dir-li “adeu” en castellà a un empleat públic.

Ens diuen agressius, però no van ser els votants del 1-O qui van colpejar a ningú, és més, on no es van presentar els uniformats, no hi va haver cap altercat d’ordre públic i només es va votar civilitzadament.

Ens titllen de feixistes i nazis, però on no s’ha pogut condemnar el franquisme, ni anular les condemnes dels seus tribunals feixistes, ha estat precisament en les instàncies de l’estat espanyol, fet que el segueix convertint en còmplice de tots aquells crims.

Diuen que ens han manipulat, però encara no els han explicat que es va rebutjar una comissió per investigar l’atemptat de Les Rambles (16 morts) per no explicar perquè l’imàn de Ripoll estava a sou del CNI.

Quan se’ls recorda que Escòcia, Quebec, Llombarda o Nueva Caledònia han fet referèndums d’autodeterminació sense muntar el circ de tres pistes que ha muntat Espanya, la seva resposta és que Catalunya no és Escòcia.

¿No serà que Espanya no és Anglaterra perquè allò és una democràcia històrica i això un règim il·legítim, basat en un cop d’estat i en els capricis d’un dictador que es va saltar fins i tot la legitimitat monàrquica?


ACUSO L'ESTAT PER LA PERSECUCIÓ 
 A L'INDEPENDENTISME
LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS

VISCA LA REPÚBLICA



No hay comentarios:

Publicar un comentario