sábado, 17 de agosto de 2019

Atemptat o escarment? (català)


Espanya es diferencia d’altres països per moltes coses, però la que més em crida l’atenció és el poc respecte als morts, com ho demostra que tinguem encara més de 100.000 desapareguts en les cunetes.

Algú pot dir que això son coses de la guerra i millor no moure el passat. És un argument, malgrat no el comparteixo, així que acostem-nos al present. Els sembla proper 2017?

A l’agost de 2017 hi va haver un acte terrorista a Les Rambles, amb 16 mort i més de 100 ferits, però PP, PSOE i C’s van impedir que el Parlament creés una comissió per investigar el que havia passat. Com si no els deguéssim res a les víctimes.

Després ens assabentem de que el cervell de la banda terrorista estava a sou del CNI, que des d’aquest organisme el van trucar els dies previs a l’atemptat, que s’hi van voler reunir i que el van donar de baixa el dia següent a la massacre.

Malgrat tot, els polítics segueixen insensibles envers les víctimes i les seves famílies, pel que és inevitable preguntar-se ¿per què impedeixen la investigació?, ¿que oculten?, ¿a qui o de què s’estan protegint?

A tot això cal afegir les declaracions, encara no aclarides, del ministro García Margallo, el juliol de 2017, en que, després de dir que l’estat no toleraria cap desobediència a Catalunya, va assegurar que a mitjans d’ agost “passarien coses”. 

Per tot plegat no és estrany que cada dia augmentin els que creuen que allò va ser un atemptat de falsa bandera, amb la intenció de facilitar la intervenció de Catalunya. 

El govern de l’estat hauria d’aclarir com més aviat millor tots els dubtes i depurar responsabilitats si n’hi ha, perquè no podrà anar massa lluny amb el llast de 16 assassinats, si es comença a pensar que es van fer per escarmentar a l’independentisme.



ACUSO L'ESTAT PER LA PERSECUCIÓ 
A L'INDEPENDENTISME
VISCA LA REPÚBLICA
LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS


No hay comentarios:

Publicar un comentario