sábado, 6 de febrero de 2021

Estratègia equivocada (català)

No entenc als partits independentistes en aquestes eleccions, en especial això de dividir-se fins el ridícul o fer programes que complaguin a l’Estat per si els donen alguna almoina en forma de càrrecs públics.

Haurien d’anar junts a les eleccions i, per evitar les diferències legítimes que puguin tenir, portar només un punt com a programa electoral: aconseguir la independència el més aviat possible.

¿Per a què fer propostes econòmiques, si amb la independència podríem tenir més de 15.000 milions d’Euros anuals més?

¿Per a què fer propostes sobre sanitat, educació o jubilacions si amb aquests diners podríem millorar tots els serveis públics?

¿Per a què fer propostes socials si l’Estado impedeix protegir als ciutadans, per això deroga lleis catalanes, com la que prohibeix tallar l’electricitat als més vulnerables?

¿Per a què fer propostes de seguretat, si l’Estat mai perdonarà que els Mossos d’Esquadra fossin tant eficaços en l’atemptat de Les Rambles?

Capricis del dictador que ell no va respectar.
¿Per a què fer propostes sobre el mercat laboral, mentre estiguem en un Estat que te més d’un 15% d’atur estructural, des de fa més de 40 anys, i que abans d’això va exportar milions de treballadors a tot el món?

¿Per a què fer propostes de dignitat i regeneració política si a Espanya se segueix venerant a un colpista assassí, els violadors es premien amb títols nobiliaris, els torturadors amb medalles i no es pot investigar a qui tota Europa diu que és un lladre?

¿I tot això perquè ho diu una Constitució, feta sota amenaça dels militars, per consolidar els capricis d’un dictador mort fa més de 40 anys? Doncs em semblen pocs motius.

PROU REPRESSIÓ

AMNISTIA PRESOS POLÍTICS

AUTODETERMINACIÓ 



No hay comentarios:

Publicar un comentario