viernes, 6 de octubre de 2023

Il·lusos (català)

El que més gracia en fa de la campanya de la banda criminal del PP contra Catalunya (que és l’únic que els queda després de la dissolució d’ETA), és que els espanyols creguin que tot això va sols contra els catalans.

Si és així son uns il·lusos, perquè això és la continuació de les activitats d’un estat feixista, que va contra Espanya i contra tots els espanyols des que van sortir victoriosos de la Gran Traïció que van cometre el 1936.

Es un missatge clar i contundent a tota la ciutadania per dir-nos que aquí no es pot moure res, que no es pot qüestionar el model d’Estat i molt menys decidir el nostre futur. 

Ens diuen a tots els espanyols que hi ha una família de primera categoria, i per tant superiors a la resta dels ciutadans, que som relegats a essers inferiors, de segona, pel simple fet d’haver nascut.


Ens diuen que una monarquia imposada per un dictador psicòpata i assassí és perfectament legítima i que una constitució aprovada sota amenaça de cop d’estat no sols és legal sinó intocable. 

I tot això ens ho diuen perquè saben que és l’única manera de mantenir uns privilegis indecents que el règim els ha concedit en recompensa per haver-ho  canviat tot per tal que res no canviés.

Els espanyols haurien de saber que l’únic que ens passa als independentistes és que som els primers que ens hem cansat d’un règim i un estat que sols pretén mantenir-nos ancorats en el segle XIX.


No hay comentarios:

Publicar un comentario