domingo, 16 de febrero de 2014

Fa dies... (català)

Fa dies que tinc aquest blog desatès. La veritat és que des de la sortida al mercat del meu llibre: “Un país sense manual d’instruccions” he estat força ocupat preparant presentacions i això m’ha impedit escriure.

Així doncs, no ha estat per manca d’idees ja que setmanalment, i de vegades diàriament, surten als mitjans de comunicació notícies que em suggereixen nous comentaris, escrits i crítiques mordaces, però un no té cap més remei que reprimir-se si no vol traspassar el llinda de la bona educació que és el que ha de presidir sempre les relacions humanes, per més inhumans que siguin alguns dels seus protagonistes.

Com a ciutadà és una desgracia tenir un govern de l’Estat tan mediocre, perquè com he dit en alguna ocasió és producte d’una llei electoral que sols afavoreix l’ascensió al poder de la mediocritat i per tant aquest és el més mediocre dels darrers 35 anys, i l’única esperança de que algun dia el veiem menys mediocre és que el proper sigui un govern socialista presidit per Susana Díaz, que ja s’està postulant com a successora de Pérez Rubalcaba, en ser la representant de la poderosa federació andalusa del PSOE. Es per això que tenir un 35% de paro a la seva comunitat, un 35% del pressupost procedent de subvencions i una corrupció generalitzada, desprès de més trenta anys sense canviar el color polític, li sembla tan poca cosa que ha de venir a Catalunya a renyar-nos per no fer-ho bé.

Per ser justos hem de reconèixer que aquest govern, així com els subjectes vinguts a més per obra i gracia d’un carnet polític o sindical, com la Sra. Díaz, que a més es creuen en possessió de veritats absolutes, i en conseqüència amb el deure d’adoctrinar-nos, són una benedicció per a tots els programes d’humor que ens distrauen i entretenen així que, si no fossin tan nefastos, hauríem de resar per què Deu ens els conservés durant molt de temps. Per la meva part preferiria escriure d’altres temes si no fos perquè el que passa al país em sulfura en veure com entre la incompetència d’uns i la ceguesa d’altres estan destrossant un dels països mes magnífics de tot el planeta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario