lunes, 10 de abril de 2017

Inversions (Català)

Per fi el Sr. Rajoy, després d’anys de crear independentistes, ha vingut a Catalunya per abordar el problema que, segons afirma, és el més important que té Espanya. I ho ha fet carregat de fanfàrria i quincalla, com els conqueridors feien amb els indígenes del Nou Món.

Diu que invertirà en infraestructures, el  mateix que porta prometent e incomplint l’estat des de fa dècades, perquè ha ofert el mateix que recullen tots els pressupostos i que a l’hora de la veritat incompleixen sistemàticament.

Fa uns dies el ministre de Foment deia que no es veia obligat a complir els compromisos de l’anterior ministra amb Catalunya, per més que fos del seu mateix partit.

En canvi el PP sí s’ha sentit obligat a complir amb el compromís del Castor y del túnel de Le Perthus, que el PSOE li va fer al Sr. Florentino Pérez, pagant-li de cop el mateix import que ara prometen per a Rodalies fins el 2021. I també es veuen obligats a pagar els 1500 Milions que Magdalena Álvarez del PSOE li va prometre a ABERTIS si baixaven els accessos a la A7.

Ara se’n recorden del Corredor Mediterrani, quan han acabat altres obres més importants com l’AVE Toledo-Albacete que ens va costar 6.000 Milions per portar de mitjana 9 passatgers diaris i que es van tenir de tancar als 200 dies. En canvi es guardaran d’explicar als espanyols el que hem deixat de guanyar en els últims 20 anys per no tenir fet el Corredor.


Serà per coses com aquestes que el Sr. Rajoy no ha convençut ni siquiera als que ell mateix havia convidat per que anessin a aplaudir-lo?

No hay comentarios:

Publicar un comentario