lunes, 2 de octubre de 2017

Qui assessora a Rajoy?

Aquestes darreres setmanes, veient la reacció del govern del PP a la situació de Cataluña, m’he preguntat: qui assessora a Rajoy?

Costa creure que ningú li hagi dit que la política no és com fer vi, que millora amb els anys de repòs,  perquè es corre el risc de que tot es podreixi.  I tampoc entenc que ningú li hagi recordat que els focs s’apaguen amb aigua, no amb gasolina.

Sorprèn que ningú l’advertís de que el tema català podia resoldre’l, fins fa 3 anys, en 24 h, només venint a Barcelona a veure un partit de futbol al Camp Nou i una entrevista d’una hora amb el president de la Generalitat mostrant un mínim de sensibilitat per Catalunya.

Però no sols no li han dit res d’això, sinó que li han aconsellat deixar que tot es faci malbé i després calar-li foc, amb l’objectiu de captar vots a la resta del país, gracies a una catalanofòbia que tant el PP com el PSOE han fomentat durant dècades

Potser és que Rajoy no té assessors, sinó aduladors al seu voltant, és a dir militants del PP que li repeteixen fidelment el que vol sentir; com ha fet amb els mitjans de la caverna que, a canvi de suculentes subvencions, no dubten en mentir, manipular i tergiversar per a ell.   

Sols així s’entén que totes les accions preses contra el referèndum han acabat augmentant el número d’independentistes, transformant el desig de votar en una lluita per la dignitat i les llibertats individuals, i convertint un afer intern en primera plana dels principals diaris internacionals.

Segons C.M. Cipolla, un estúpid és aquell que causa dany a una altra persona o grup de persones, sense obtenir un profit per a ell e inclús obtenint un perjudici. Rajoy porta anys danyant a la societat catalana, però els fets del 1-O ultrapassa tots els límits, seria curiós que tingués de deixar la Moncloa per això y haver de donar explicacions davant del tribunal de La Haya. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario