sábado, 14 de octubre de 2017

El projecte de l’estat

L’estat sembla tenir un projecte per a Catalunya. El primer és evitar la independència, emprant l’article 155 i fins i tot l’exercit, que és la millor manera d’anunciar que no té més arguments que la força i que ha perdut el respecte a la voluntat popular.

Segon, convocar unes eleccions a Catalunya, però per evitar que surtin 90 o 100 diputats a favor de la segregació, en comptes dels 72 actuals, tenen de prohibir els partits independentistes i republicans, com proposa Casado (PP) i Rivera (C’s).

Tercer, reprimir l’idioma i la cultura catalana per a la qual cosa han d’ocupar i/o prohibir els mitjans de comunicació catalans (TV3, CatRadio, RAC1, etc.) e intervenir l’escola per espanyolitzar als nens com proposava el ministre Wert.

El projecte inclou la rendició incondicional de la Generalitat, que serà depurada d’elements subversius. Encara no tenen clar què fer amb els més significats, però no descarten afusellar-los, com proposa veladament Casado (PP) en la seva al·lusió a Companys, no desautoritzada.

Quan aconsegueixin tot això, embriagats del seu propi èxit, ampliaran al projecte a la resta de les CCAA, reformant la constitució per centralitzar de nou competències i eliminar de l’article 2 qualsevol referència a les nacionalitats del regne d’Espanya.

Llavors tindran el país que volen: un sol idioma, una sola cultura, pensament únic, missatge únic i manipulat a premsa i TV, i un partit amb tres cares (PP, PSOE i C’S) que es repartirà el poder i, per impedir que res canviï, faran la mateixa política corrupta i ruïnosa.

Fins ara els espanyols han aplaudit la repressió contra Catalunya, sense adonar-se’n que la vulneració dels drets fonamentals que han denunciat els organismes internacionals, són també els seus. Esperem que no tinguin de lamentar-ho.


No hay comentarios:

Publicar un comentario