sábado, 5 de enero de 2019

Violència domèstica (català)


Vagi per davant la meva solidaritat amb totes les persones maltractades a la llar, però ja era hora de que es qüestionés la “llei de violència de gènere”, una norma que pels seus “oblits” està fent mal fins i tot a les dones maltractades.

Sí, a les dones perquè, per més que ens pesi, el prototip de dona maltractada és una anciana de més de75 anys, i qui la maltracta no és la parella sinó el cuidador, sigui home o dona, perquè els mal-tractadors venen en els dos sexes.

La llei també “oblida” als que més pateixen el mal-tracte, que son els nens. I, per suposat, als homes que moren a mans de les seves parelles, així com als casi 3.600 suïcidis anuals(75% homes), molts d’ells durant processos de separació matrimonial.

Els impulsors de la llei creien que l’única manera de defensar els drets de les dones era disminuint els drets dels demés, per això, després d’aconseguir la igualtat jurídica dels espanyols en dècades, aquesta llei torna a instaurar la desigualtat, ara per raons de sexe.

La manipulació ha estat enorme des de la seva posada en marxa, acusant de masclista qualsevol crítica. Es van abandonar per molestes les estadístiques d’homes morts per les seves parelles i  de suïcidis d’ambdós sexes, i seguim sense dades d’ancians i nens maltractats.

El resultat és una llei que no se sap si el que pretén és defensar a les dones o condemnar als homes, però que no resol la violència domèstica, perquè un problema tan polièdric no se soluciona veient-lo només des d’un punt de vista.

Si ja és lamentable que els partits polítics, per por a ser acusats de masclistes, hagin permès que vegi la llum una llei així, que no soluciona res, més trist és que hagi tingut de ser VOX qui obri el debat.

VISCA LA REPÚBLICA

LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS

No hay comentarios:

Publicar un comentario