miércoles, 3 de marzo de 2021

Els pitjors enemics d’Espanya (català)

Jo creia que, malgrat la decepció que acaben suposant tots els polítics, quan els votem encara teníem l’esperança de que els que triàvem nosaltres fossin honestos i decents, perquè votar a qui sabem que és corrupte o mentider, sembla força incoherent.

Però estava equivocat, al menys amb els votants del PP, que van triar aquell partit quan ja sabien que era el més corrupte d’Europa, i van tornar a fer president a Rajoy quan ja sabien que sortia als papers de Bárcenas com receptor de sobresous.

Van votar Casado, com president del partit, quan ja sabien que havia mentit tota la seva vida en el currículum i que era tan mediocre que el PP va tenir de regalar-li el títol d’advocat. Ho van fer després de que amenaces a Torrent amb els seus fills, como faria un vulgar mafiós.

Segueixen votant al PP malgrat saber que, per aspirar a un càrrec al País Valencià, es tenia de “donar” 1000 €, que el partit tornava desprès de netejar diners de la corrupció, però excloent dels càrrecs als militants honestos que no acceptessin el xantatge.

Segur que ells creuen que voten aquell partit pel be del país, però cal recordar-los que l’infern està pavimentat de bones intencions, i votar a qui sabem que és un corrupte, un mentider o que te comportaments mafiosos és una mala decisió.

Amb tot això resulta evident que els votants del PP son els pitjors enemics del bon nom d’Espanya, els majors causants de la seva pèrdua de dignitat i credibilitat, i els màxims responsables de que la política espanyola s’hagi convertit en una claveguera immunda.

PROU REPRESSIÓ

AMNISTIA PRESOS POLÍTICS

AUTODETERMINACIÓ


No hay comentarios:

Publicar un comentario