miércoles, 20 de octubre de 2021

La causa de tots els mals (català)

 Als independentistes se’ns acusa de tots els mals haguts i per haver, sobre tot de no seguir les regles democràtiques, no respectar la Constitució i no acceptar les decisions judicials.

Això és sorprenent perquè l’únic que persegueix el procés independentista és fer un referèndum per que la ciutadania decideixi, quelcom que hauria de tenir el suport de tots els espanyols que no volen seguir sotmesos a una monarquia imposada per un dictador assassí.

La majoria dels que avui som independentistes vam votar SI a la Constitució el 1978, mentre que els que ara es proclamen els seus defensors, com el PP, van votar NO perquè el que volien era seguir amb les lleis franquistes nascudes de la Gran Traïció de 1936.

Pel que respecta a les decisions judicials, es evident que les acatem, el problema és aquesta judicatura que més que impartir justícia sembla interessada en castigar idees polítiques i reprimir la diversitat de pensament, per això confiem més en la Justícia europea.

Podríem entendre que aquest fos un país seriós en matèria judicial, fins i tot que fos sever, sempre que ho fos amb tothom, tal com diu la Constitució.

Però que es multi amb 5 milions el fet de posar urnes, però no s’actuï amb els casi 220.000 milions del rescat bancari, els 60.000 de la SS que el PP va malbaratar, els 18.000 de la corrupció del PP o els 6.000 de les autopistes radials de Madrid, és una indecència.

La Justícia sempre es posa del mateix cantó y contra els ciutadans, per això a Martín Villa se’l jutja a Argentina per crims contra espanyols i els nostre jutges no obren la boca. Davant d’aquesta situació els espanyols de be només poden voler independitzar-se d’aquest Estat.


PROU REPRESSIÓ

AMNISTIA PRESOS POLÍTICS

AUTODETERMINACIÓ


No hay comentarios:

Publicar un comentario