martes, 19 de julio de 2022

La Justícia se li suposa? (català)

 No sé si la Sra. Laura Borràs ha comès alguna irregularitat durant la seva gestió, ni tinc coneixement per dir si hauria de dimitir o no per això.

El que sí sé és que qui vol imputar-la és una suposada “Justícia” que va avalar la gran Traïció de 1936 i va legalitzar el robatori del país per part del feixisme, enemic no sols dels espanyols sinó de la raça humana.

Els togats que volen enjudiciar-la són els que, durant dècades, han blanquejat la repressió de milers de compatriotes, que rebutjaven que el país fos un cau de criminals de lesa humanitat.

Vol imputar-la una suposada “Justícia” que no dubta en actuar políticament, saltant-se la separació de poder. Que porta anys filtrant informació, emprant proves falses, avalant les clavegueres de l’estat en la guerra bruta i premiant a qui fica a la presó a innocents.

Qui tracta de jutjar-la amb tant zel són els mateixos que es neguen a investigar els delictes del cap de l’estat, denunciats pel món sencer, i els que canvien una sentència en 24 hores si una empresa elèctrica se sent perjudicada.

Es una “Justícia” malalta, que conspira per eliminar adversaris polítics, que altera resultats electorals, condemna per delictes que no existeixen a Europa i embogeix amb el color groc, la crema d’una foto o amb una cançó irreverent.

Per això no entenc que alguns independentistes donin credibilitat en aquesta suposada “Justícia” i acusin Borràs, quan en realitat de qui haurien de desconfiar profundament és de tots aquells polítics que no són perseguits per una institució tan funesta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario