viernes, 7 de julio de 2023

Votar al PP (català)

La nova presidenta d'Extremadura ha 
proclamat que no te principis i paraula
Els tribunals internacionals ens van deixar ben clar que el PP era sols una banda de delinqüents; i els jutges espanyols, que van jutjar les seves corrupteles, van dir que part dels seus ministres eren indignes d’ocupar un càrrec públic… però alguns segueixen votant-los. 

Els propis líders del PP han anunciat que no tenen principis ni creences i que la seva paraula no val absolutament res, com ha confirmat inequívocament la nova presidenta d’Extremadura… però hi ha qui encara els vol votar.

El seu únic argument segueix essent ETA (potser perquè s’identifiquen millor amb les bandes criminals que amb els ciutadans), però no tenen cap proposta ni per Espanya ni per a Catalunya… tot i així n’hi ha que volen votar-los.

Alguns els votaran creient que sols aniran contra Catalunya, però allà on governen (desprès de pactar amb el feixisme de VOX), ja han començat a censurar obres teatrals, i no oculten les seves intencions de tornar-nos al segle XIX.

Per baixar el nivell cultural, perquè com més baix millor se manipula a la ciutadania, el PP va proposar tenir dos sistemes educatius, un per a qui se’l pugui pagar i un altre pels que no, el resultat és que el nivell de comprensió lectora dels nens ja s’ha reduït dràsticament.

Per tot això m’avergonyeix que els espanyols, que presumeixen de patriotisme, d’honor, d’orgull i de valor, s’agenollin i li lliurin el país a una banda de malfactors, per que gestionin els nostres diners i el futur dels nostres fills.


No hay comentarios:

Publicar un comentario