viernes, 21 de diciembre de 2018

Aznar i la dreta (català)


Crec que va ser Bertrand Russell qui va dir que quan algú et volgués convèncer d’alguna cosa, el millor era analitzar els fets purs, així que tractaré d’analitzar les darreres propostes del ex president Aznar a la llum dels fets.

El Sr. Aznar, que ara pretén ser el defensor de la Constitució, s’hi va oposar i va fer campanya pel NO el 1978. ¿Que pretenia amb això si l’única alternativa que hi havia era la involució o un altre cop d’estat?

Més del 80% dels ministres del Sr. Aznar han estat imputats per corrupció i la gestió de la seva esposa a Madrid va acabar amb bona part dels pisos socials en mans d’un fons voltor vinculat al seu fill.  ¿Per a que creuen que els interessa Espanya al matrimoni Aznar?

El Sr. Aznar porta anys donant-nos lliçons, creient que té alguna superioritat moral, llàstima que lo faci des de postures properes a una Fundació dedicada a qui va trair a Espanya, va assassinar als espanyols i va ser declarat feixista per la ONU (Resolució 39 de 1946).

El PP del Sr. Aznar ha robat tant que s’ha convertit en el partit més corrupte d’Europa, i la seva gestió va posar les bases per crear la bombolla immobiliària i la sentencia de l’Estatut, que han generat les majors crisis econòmiques i polítiques en dècades.

Ara el Sr. Aznar dona suport al Sr. Casado, que presumeix d’honradesa, quan tothom sap que apuntar-se a un partit per tal que li regalin mitja carrera i un màster és molt pitjor que agafar sobres amb diners, com va fer el M. Rajoy de Bárcenas, sigui qui sigui.

¿Què és més creïble, allò que el Sr. Aznar diu o el que realment fa?

¿El partit que ha causat els majors problemes polítics i econòmics en la nostra historia recent serà capaç de resoldre’ls?

¿El millor que té el PP és un manipulador illetrat e incendiari com el Sr. Casado?



VISCA LA REPÚBLICA

LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS

No hay comentarios:

Publicar un comentario