sábado, 9 de febrero de 2019

Creure o no creure (català)


¿Recorden al fiscal anticorrupció que deia que la Fiscalia ajustava les coses? Doncs un altre fiscal fa servir un compte fals a les xarxes socials per insultar als que no opinen com ell, el súmmum és que es dedica a la lluita contra els delictes informàtics.

Un altre ha dit que els tribunals catalans no són fiables per jutjar als presos polítics, el que ha enfadat a tots els juristes d’aquesta comunitat i ha liquidat la poca confiança que els catalans tenien encara en aquesta Justícia.

La Fiscalia no creu als més de 1.000 ferits del 1-O, fet que qüestiona la professionalitat dels sanitaris que els van atendre, i tampoc al ministre Montoro i al president Rajoy quan asseguren que no es va gastar diners públics en el 1-O.

Tampoc veuen delicte, ni siquiera d’odi, ara tan en boga, per cridar “Mas, cambra de gas” o en amenaçar al president Puigdemont amb un tanc de l’exercit, i solen passar per alt les múltiples agressions feixistes que cada any hi ha en els nostres carrers.

En canvi nosaltres hem de creure’ns que ells son independents quan els nomenen a dit, més per les seves idees polítiques que per les seves capacitats jurídiques. I també, que son justos quan deixen lliures als membres de La Manada després d’haver-los condemnats.

Volen que ens creiem que acusen amb mesura de rebel·lió i sedició, malgrat tota Europa pensi que no existeixen tals delictes, i que son equànimes quan imputen a una independentista per tenir un xiulet groc i una careta dins de casa seva.

Però d’on treuen aquesta gent? De veritat aquesta és la Justícia que tenim? Doncs ho passaran malament amb el judici als presos polítics, perquè el món els jutjarà a ells, i quan els vegin de prop serà imprescindible una neteja a fons.

ACUSO L'ESTAT DE FER UNA FARSA AMB EL JUDICI A L'INDEPENDENTISME
VISCA LA REPÚBLICA
LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS


No hay comentarios:

Publicar un comentario