domingo, 24 de febrero de 2019

Per la boca mor el peix (català)


Diu C. M. Cipolla, en el seu llibre “Lleis fonamentals de l’estupidesa humana” que és estúpid qui amb les seves accions produeix mal als demés i a ell mateix encara que no se’n adoni, i assegura que és el tipus de persona més perillosa que hi ha, fins i tot més que el malvat.

Dic això perquè no crec que el Sr. Casado sigui conscient del mal que li fa a Espanya, als espanyols, al seu partit i a sí mateix, amb moltes  de les seves declaracions incendiàries, irresponsables i carregades d’odi contra tot i contra tots.

¿Recorden quan assegurava que el PP podia parlar de corrupció perquè era la seva marca identitària? Malgrat no era la seva intenció, va estar bé reconèixer que el PP és corrupte, quelcom que ja sabia el continent sencer, que el considera el partit més corrupte d’Europa.

Ara ha dit que els presos polítics independentistes estan essent jutjats a Madrid, perquè no se’n refien dels tribunals catalans. ¿No se’n refien de la seva pròpia Justícia? Perquè en realitat no hi ha una justícia catalana sinó una espanyola aplicada a Catalunya o arreu del país.
Tipus de persones segons C. M. Cipolla

Si els jutges són independents, ¿per què han buscat al tribunal més polititzat d’Espanya (amb permís del TC) per jutjar un fet completament polític? ¿Temen que un independent de veritat  negui els delictes, com han fet ja 4 països europeus?

També assegura que cal ajustar el delicte de rebel·lió per poder condemnar casos como aquest.  No cal ser jurista per entendre que si l’han d’ajustar tant, el que està reconeixent és que no han existit els delictes que se’ls imputen.

Algú hauria de controlar a Casado perquè la seva incompetència, més el seu odi i verborrea desmesurades, el converteixen en paraules de Cipolla, en el polític més perillós del panorama nacional, i és un error esperar que “per la boca mori el peix”.


ACUSO L'ESTAT PER LA FARSA 
EN EL JUDICI A L'INDEPENDENTISME
VISCA LA REPÚBLICA
LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS 


No hay comentarios:

Publicar un comentario