domingo, 24 de febrero de 2019

Els socialistes busquen excuses (català)


Per justificar la convocatòria d’eleccions el PSOE i el PSC al·ludeixen a la cantarella de culpar a l’independentisme.

Pedro Sánchez se’n va anar de la taula del diàleg amb la Generalitat uns dies abans de la manifestació de Madrid, en creure que continuar li restaria vots si les dretes omplien la Plaça de Colón.

Quan va veure que havien punxat, es va recordar que a la seva esquerra Podem també estava casi en fallida tècnica, pel pas d’Errejón a la llista de Manuela Carmena.

Com tots els adversaris tenien el peu canviat, no tardaria ni un segon en decidir convocar eleccions, ja que endarrerir-les per tornar a negociar amb els independentistes, suposava perdre vots per la catalano-fòbia i donar-los temps a tots per recuperar-se.

Ara diuen que la culpa és dels independentistes, que no han votat els pressupostos, però els socialistes han anat de la ma del PP i C’s en totes les decisions que afecten a Catalunya, inclosa l’aplicació del 155, ¿no haurien de culpar als seus socis de sempre?

També diuen que tenir presos polítics i exiliats no ha d’influir en el vot català. ¿Si els presos fossin Felipe, Guerra, Rubalcaba i altres pro homes socialistes, els deixarien tirats per seguir uns mesos més en els càrrecs? ¿Tan miserables són?

Fa temps que els partits els deuen una disculpa als espanyols perquè les seves baralles de parvulari han destrossat el país, l’han arruïnat e hipotecat i ells segueixen tan cecs pel poder que obliden que han de servir Espanya, no servir-se d’ella.

El gran perill no és el independentisme, sinó la desafecció dels ciutadans per una política cada cop més mediocre, poca solta i aliena als problemes reals de la gent, que ja ha fet entrar a VOX a les institucions.


ACUSO L'ESTAT PER LA FARSA 
EN EL JUDICI A L'INDEPENDENTISME
VISCA LA REPÚBLICA


LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS 

No hay comentarios:

Publicar un comentario