miércoles, 5 de junio de 2019

Policies espantats (català)


Han vist un agent antidisturbis equipat? A part que solen ser veritables armaris 2x2, porten un vestit resistent, botes i guants especials, reforços a les articulacions, casc que els protegeix també el clatell, visera de PVC, porra, escut, esprai de pebre, pilotes de goma, etc.

Durant varies setmanes alguns d’aquests agents, molts d’ells militaritzats, han desfilat pel TS declarant la por que van passar l’1-O.

Per vergonya seva, i nostra perquè som qui els paguem el sou, uns agents que no saben distingir entre “votarem” i “Voltarén”, han assegurat que les mirades de les iaies, a les que van trencar braços, cames o pelvis, eren d’odi extrem i no de por, indignació i perplexitat.

El més greu és que el TS també creu que qui odiava eren els que cantaven “passi-ho bé i moltes gracies” i no els que cantaven “a por ellos” abans de l’1-O, ni tampoc els que aquella tarda van cantar “que nos dejen actuar” mentre orinaven sobre els manifestants.

Qualsevol tribunal del mon sospitaria que l’odi el generava un dispositiu policial amb varius dels seus comandaments investigats per tortures, i un per la mort d’un manifestant per un tret a l’esquena, però el TS espanyol, no.

Si és cert que els agents es van espantar tant per les mirades de la gent, els iogurts, les enganxines i els cants, s’entén perfectament que Espanya no hagi guanyat cap batalla contra un exèrcit de veritat en els últims 400 anys.



ACUSO L'ESTAT PER LA FARSA DEL 
JUDICI A L'INDEPENDENTISME
VISCA LA REPÚBLICA
LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS

No hay comentarios:

Publicar un comentario