domingo, 23 de junio de 2019

Una crida als espanyols de bé (català)

 ¡Quina decepció de país! Vam pensar que la Transició suposava el final del franquisme perquè vam voler creure que fins i tot el mateix Estat n’estava fart de ser la anomalia d’Europa.


Ara descobrim que deixar-nos votar era només una treta per distreure’ns, mentre no qüestionéssim la monarquia ni el model d’Estat.

Ha quedat clar que aquella constitució, feta sota xantatge militar, i la imposició d’una corona que ningú volia, i que Suárez ens va colar sense consultar, segons va reconèixer davant la Victoria Prego, va ser la manera que va tenir el franquisme de perpetuar-se.

L’Estat segueix segrestat pels còmplices del dictador, que donen les mateixes respostes de sempre: censura i repressió a qui gosi qüestionar-lo, i continuen mentint descaradament, fins i tot canviant la historia i reconeixent-lo cap d’Estat des de 1936.

Per això no s’ha fet cap judici al franquisme, ni ha estat possible condemnar-lo en cap institució pública i, per no fer, no s’han retirat ni els títols nobiliaris concedits als protagonistes d’aquella gran traïció a Espanya.

La dictadura va nomenar 39 nobles per haver matat a més de mig milió d’espanyols i tots segueixen amb els seus títols i prebendes. Hi ha ducat de Franco per l’assassinat de compatriotes i hi ha marquesat de Queipo de Llano per la violació d’andaluses.

Cap espanyol de bé pot voler ser còmplice d’aquesta gent i de les seves malifetes, pel que no queda mes remei que exigir la restitució de la legalitat republicana.

Pels ciutadans que estimen Espanya el camí no pot ser altre que el marcat pels més de dos milions de catalans, que busquen la independència d’un Estat que no renuncia de seus orígens feixistes i segueix protegint i premiant a assassins i violadors.



ACUSO L'ESTAT PER LA FARSA DEL JUDICI A L'INDEPENDENTISME
VISCA LA REPÚBLICA
LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS 

No hay comentarios:

Publicar un comentario